Раководството на Културно Уметничко Друштво "Таше Милошевски" го сочинуваат: 

За да го видите списокот кликнете на ПОВЕЌЕ.

 

Р.Бр. Име и презиме
 1. Љупчо Пецалевски
 2.  Васко Андреевски
 3. Борче Трајчевски
 4. Стефче Црцаровски
 5. Живе Андоновски
 6. Никола Трајковски
  7.  Никола Наумчевски

 

 

igraorki