ОРКЕСТАРОТ го сочинуваат:

За да го видите списокот кликнете на ПОВЕЌЕ...

 

Инструменталист Инструмент
Васко Андреевски Тапан + Тарабука
Живе Андоновски Хармоника
Живе Мешуревски Хармоника + Тапан
Никола Ставрески Бас
Зоран Мирчевски Гитара 
Никола Симоновски Кларинет + Кавал
Никола Наумчевски Хармоника
Гоце Герасовски Бас

igraorki