Групата СЕНИОРИ своите проби ќе ги одржува во Петок и Сабота во термините од 18:00 часот.

Асистенти: Лазар Георгиевски и Никола Наковски

За да го видите списокот кликнете на ПОВЕЌЕ...

Р.бр. Име и презиме - Машки
Септ. Окт. Ное. Дек. Јан. Феб. Март Апр. Мај Јуни
1. Златко Алушовски / / / / / / / / / /
2. Александар Божиновски / / / / / / / / / /
3. Лазар Ѓоргиевски / / / / / / / / / /
4. Даниел Дечков / / / / / / / / / /
5. Димитар Димитровски / / / / / / / / / /
6. Александар Кереместевски / / / / / / / / / /
7. Роберт Кереместевски / / / / / / / / / /
8. Никола Наковски / / / / / / / / / /
9. Науме Николовски / / / / / / / / / /
10. Антонио Поповски                    
11. Владо Поповски / / / / / / / / / /
12. Саво Симоновски                    
13. Никола Тосковски / / / / / / / / / /
14. Борче Трајчевски / / / / / / / / / /
15. Никола Узуновски / / / / / / / / / /
16. Раде Ќосевски                    
17. Лука Филиповски                    
18. Христијан Шукуловски                    
19.                      
Р.бр. Име и презиме - Женски Септ. Окт. Ное. Дек. Јан. Феб. Март Апр. Мај Јуни
1. Ангела Апостоловска / / / / / / / / / /
2. Марта Арсовска                    
3. Теодора Бабановска                    
4. Елена Веловска / / / / / / / / / /
5. Ана Марија Георгиевска / / / / / / / / / /
6. Емилија Здравевска / / / / / / / / / /
7. Мартина Јовковска                    
8. Ивана Јосифовска / / / / / / / / / /
9. Теодора Карапалевска                    
10. Јована Марковска / / / / / / / / / /
11. Сара Мицевска                    
12. Никита Мишевски                    
13. Елена Настевска                    
14. Сара Наумовска                    
15. Христина Начевска                    
16. Александра Парталовска                    
17. Ана Марија Пластиновска                    
18. Ана Рабаџиевска                    
19. Јована Степановска                    
20. Катерина Трајчевска                     
21. Кристина Трајчевска                    
22. Сара Џеповска                    
24. Стефани Шандуловска                    

igraorki