Групата ЈУНИОРИ своите проби ќе ги одржува во Петок и Сабота во терминот од 16:00 часот.
Инструктори - Александар Кереместевски и Марија Пецалевска

За да го видите списокот кликнете на ПОВЕЌЕ...

Р.бр.

Име и презиме - Машки

Раководител - Александар Божиновски

Сеп. Окт. Ное. Дек. Јан. Феб. Март Апр. Мај Јуни
1. Иван Марковски                      
2. Александар Радевски                      
3. Димитар Котевски                      
4. Кристијан Николовски                      
5. Матеј Кипревски                      
6. Виктор Малинчевски                      
7. Кристијан Стојановски                      
8. Наум Бумбаровски                      
9. Томи Нечовски                      
10. Христијан Георгиевски                      
11. Михаил Стојановски                      
12. Горјан Карапалевски                      
Р.бр. Име и презиме - Женски Раководител - Јована Степановска                    
1. Ана Савевска                      
2. Марија Тасевска                      
3. Сандра Цаловска                      
4. Росана Стојановска                      
5. Кристина Маринчевска                      
6. Ангела Котевска                      
7. Ивана Мушаревска                      
8. Ивана Шуминовска                      
9. Александра Марковска                      
10. Марија Тодоровска                      
11. Сања Божиновска                      
12. Благица Котларовска                      
13. Матеја Тасевска                      
14. Викторија Пресилска                      
15. Јана Марковска                      
16. Марија Ѓоргоска                      
17. Мартина Николовска                      
18. Мелина Филиповска                      
19. Нина Велиновска                      
20. Ана Диновска                      

igraorki