Групата ЦИЦИБАНИ своите проби ќе ги одржува во Сабота во терминот од 10:00 часот.
Инструктори - Aнгела Гочевска и Маја Наумовска

За да го видите списокот кликнете на ПОВЕЌЕ...

Р.бр.

Име и презиме

Сеп. Окт. Ное Дек Јан. Феб. Март Апр. Мај Јуни
1. Ивана Трајчевска                    
2. Кристина Трајчевска                    
3. Катерина Трајчевска                    
4. Марија Шундовска                    
5. Ивана Јосифовска                    
6. Теодора Симоноска                    
7. Александра Герасовска                    
8. Ангела Котевска                    
9. Ѓоргина Митревска                    
10. Кате Спасова                    
11. Ивана Шуминовска                    
12. Кристина Маринчевска                    
13. Даниела Ефтимовска                    
14. Лина Илиевска                    
15. Сара Џеповска                    
16. Ана Савевска                    
17. Елена Настевска                    
18. Александра Марковска                    
19. Мартина Николовска                    
20. Ивана Мушаревска                    
21. Изабела Шандуловска                    
22. Александра Фузевска                    
23. Елена Питроповска                    
24. Марија Питроповска                    
25. Ана Питроповска                    
26. Елена Поповска                    
27. Леонора Касовска                    
28. Сара Илиоска                    
29. Елена Нечковска                    
30. Андреа Соколевска                    
31. Марија Локоска                    
32. Мелина Филиповска                    
33. Михаела Кокаревска                    
34. АнаМарија Цветковска                    
35. Матеа Спасова                    
36. Марија Најдовска                    
37. Тамара Маринчевска                    
38. Кристина Калевска                    
39. Ивона Боримечковска                    
40. Матеа Недановска                    
41. Јана Марковска                    
42. Драгана Николовска                    
43. Сања Божиновска                    
44. Емилија Ристовска                    
45. Елена Герасовска                    
46. Андреа Поповска                    
47. Николина Лабачевска                    
48.
Лила Миљовска                    
49.
Евгенија Кокаревска                    

igraorki