Групата ПИОНЕРИ своите проби ќе ги одржува во Сабота во терминот од 14:00 часот.
Инструктор: Теодора Крстевска

За да го видите списокот кликнете на ПОВЕЌЕ...

 

Р.бр.

Име и презиме

Сеп. Окт. Ное. Дек. Јан. Феб. Март Апр. Мај Јуни
1. Сара Ужановска
                   
2. Симона Ужановска
                   
3. Ивона Шундовска
                   
4. Јована Марковска
                   
5. Марија Јовановска
                   
6. Мартина Јовковска
                   
7. Марија Тасевска
                   
8. Ана Илиевска
                   
9. Анастасија Гочевска
                   
10. Марија Настевска
                   
11. Викторија Митревска                    
12. Александра Начевска
                   
13. Натали Василевска                    
14. Марија Вржовска                    
15. Илина Недановска                    
16. Ангела Кипревски                    

igraorki