Групата ПИОНЕРИ своите проби ќе ги одржува во Сабота од 12:00 часот.
Инструктор - Даница Георгиевска

За да го видите списокот кликнете на ПОВЕЌЕ.

Р.бр.

Име и презиме
Сеп. Окт. Ное. 
Дек. Јан. Феб. Март Апр. Мај Јуни
1. Сара Мицевска                    
2. Емилија Темелковска                    
3. Јована Степановска                    
4. Наташа Мушаревска                    
5. Теодора Бабановска                    
6. Кристина Мишевска                    
7. Јана Бундевска                    
8. Теодора Карапалевска                    
9. Ана Рабаџиевска                    
10. Марија Стојановска                    
11. Емилија Поповска                    
12. Сара Војдановска                    
13. Ангела Апостоловска                    
14. Јана Величковска                    
15. Наталија Војдановска                    
16. Александра Парталовска                    
17. Марија Ставревска                    
18. Сара Наумовска                    
19. Христина Перчаклиевска                    
20. Ангела Боровичанин                    
21. Анамарија Пластиновска                    
22. Анамарија Георгиевска                    
23. Ева Росиќ                    
24. Нели Божиновска                    
25. Христина Начевска                    
26. Марија Петковска
                   
27.
Љубица Андоновска
                   

igraorki