Новости

Раководството на Културно Уметничко Друштво "Таше Милошевски" го сочинуваат: 

За да го видите списокот кликнете на ПОВЕЌЕ.

Повеќе: Раководство

ОРКЕСТАРОТ го сочинуваат:

За да го видите списокот кликнете на ПОВЕЌЕ...

Повеќе: OРКЕСТАР

Групата ЦИЦИБАНИ своите проби ќе ги одржува во Сабота во терминот од 10:00 часот.
Инструктори - Мартина Јовковска и Матеј Кипревски


За да го видите списокот кликнете на ПОВЕЌЕ...

Повеќе: Список на членови група - ЦИЦИБАНИ

Групата СЕНИОРИ своите проби ќе ги одржува во Петок и Сабота во термините од 18:00 часот.

Асистенти: Лазар Георгиевски и Никола Наковски

За да го видите списокот кликнете на ПОВЕЌЕ...

Повеќе: Список на членови група - СЕНИОРИ

Групата ПИОНЕРИ своите проби ќе ги одржува во Петок од 15:00 Сабота од 14:00 часот.
Инструктор - Мицевска Сара и Дечков Даниел

За да го видите списокот кликнете на ПОВЕЌЕ.

Повеќе: Список на членови група - ПИОНЕРИ

igraorki